EN

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-2024
Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-2024

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-2024

Οι δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά από εσάς στο site: sis.auth.gr από 4 έως 7 Μαρτίου 2024.

Η πληρωμή της 2ης δόσης (900 ευρώ) θα γίνει αποκλειστικά με τον προσωπικό σας κωδικό RF έως 15 Μαρτίου 2024.
 
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν θυμάστε τον κωδικό RF σας, μπορείτε να αποστείλετε email στο cbableki@phed.auth.gr γράφοντας ονοματεπώνυμο και τον τίτλο του μεταπτυχιακού.
 
Συνημμένα θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του εαρινού εξαμήνου, σύμφωνα με το οποίο θα δηλώσετε 3 μαθήματα  της κατεύθυνσης σας.

Για την κατεύθυνση Εκπαιδευτικά Μοντέλα στη Φυσική Αγωγή υπάρχουν 5 προσφερόμενα μαθήματα, εκ των οποίων δηλώνετε 3. 
Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός φοιτητών (5) για κάποιο μάθημα , θα ενημερωθείτε για τροποποίηση της δήλωσής σας.
 
Για την κατεύθυνση ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ-ΕΙΔΙΚΗ  ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ δηλώνετε υποχρεωτικά τα 3 προσφερόμενα μαθήματα.
Υπενθυμίζουμε ότι για το μάθημα:
ΕΑΜΚΑ 3 Πρακτική άσκηση Ι σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης ή/και Γενικής Αγωγής για μαθητές με αναπηρία ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες πρέπει να δηλώσετε μέχρι 2 Δημόσια Σχολεία Ειδικής αγωγής (και τμήματα ένταξης) ή Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, της επιλογής σας, στο τόπο διαμονής σας (σε όλη την Ελλάδα), με την προϋπόθεση ότι δεν εργάζεστε σε αυτά (όχι νηπιαγωγεία, όχι ιδιωτικά και όχι ΚΔΑΠ ή άλλες μονάδες).

Η δήλωση πρέπει να γίνει έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 με αποστολή email στην γραμματεία, από το πανεπιστημιακό σας email, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, τα 2 σχολεία και τα email των σχολείων.

Για την Πρακτική άσκηση, να γνωρίζετε ότι θα γίνει μόνο ένα υποχρεωτικό μάθημα δια ζώσης στο 1ο τριήμερο για ενημέρωση και τα υπόλοιπα 12 τρίωρα θα γίνουν στα σχολεία.  

Εκπαίδευση στη Φυσική Αγωγή | Μεταπτυχιακό ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Εκπαίδευση στη Φυσική Αγωγή” έχει ως αντικείμενο την ανανέωση της επιστημονικής γνώσης για την προαγωγή της αθλητικής επιστήμης και την ειδικευμένη έρευνα με ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες εξελίξεις στα γνωστικά πεδία της Σχολικής Φυσικής Αγωγής και της Προσαρμοσμένης/ Ειδικής Φυσικής Αγωγής.

NEWSLETTER

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails που αφορούν το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαίδευση στη Φυσική Αγωγή | Μεταπτυχιακό ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών
ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, 1ος όροφος (γυάλινο κτήριο), Θέρμη, 54124, Θεσσαλονίκη,

+30 2310-992242

msc-pe@phed.auth.gr