EN

Ολοκλήρωση Προγράμματος Σπουδών
Αρχική / Μαθήματα / Ολοκλήρωση Προγράμματος Σπουδών

Ολοκλήρωση Προγράμματος Σπουδών

Ολοκλήρωση Προγράμματος Σπουδών

Η απονομή του τίτλου του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Εξειδίκευσης γίνεται από την Σ.Ε. Ο τίτλος του Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι δημόσιο έγγραφο και απονέμεται μετά την κατάθεση στη γραμματεία του Π.Μ.Σ. του πρακτικού αξιολόγησης της υποστήριξης και βαθμολόγησης της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας, υπογεγραμμένου και από τα τρία μέλη της τριμελούς εξεταστικής επιτροπής, μετά τις απαραίτητες διορθώσεις με ευθύνη του/της επιβλέποντα/-ουσας.
Ο τίτλος του Μεταπτυχιακού είναι δημόσιο έγγραφο (Αντίγραφο Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών). Απονέμεται από το ΠΜΣ και εκδίδεται μόνο ηλεκτρονικά. Στο δίπλωμα αναγράφεται το Τμήμα, το έμβλημα του Ιδρύματος, η χρονολογία έκδοσης του ΔΜΣ, ο αριθμός πρωτοκόλλου πιστοποιητικού, ο τίτλος του ΠΜΣ και της κατεύθυνσης, τα στοιχεία του/της μεταπτυχιακού/-ής φοιτητή/-ριας, η βαθμολογία και ο χαρακτηρισμός αξιολόγησης άριστα, λίαν καλώς ή καλώς.
Επίσης ηλεκτρονικά εκδίδεται η αναλυτική βαθμολογία, στην οποία αναγράφεται και ο τίτλος της μεταπτυχιακής διπλωματικής εργασίας ή της ανεξάρτητης επιβλεπόμενης μελέτης.
Αυτά τα έγγραφα μια μέρα μετά την ορκωμοσία μπορούν να εκδοθούν μέσω του sis.auth.gr.

Στον/Στην απόφοιτο/-η μπορεί να χορηγείται, πριν από την ορκωμοσία, βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης και περάτωσης του προγράμματος.

Επιπλέον χορηγείται μετά από αίτηση στο sis.auth.gr, Παράρτημα Διπλώματος, σε Ελληνικά και Αγγλικά [άρθρο 15 του Ν. 3374/2005 και της Υ.Α. Φ5/89656/ΒΕ/13-8-2007 (ΦΕΚ 1466 τ.Β΄)], το οποίο είναι ένα επεξηγηματικό έγγραφο με πληροφορίες σχετικά με τη φύση, το επίπεδο, το γενικότερο πλαίσιο εκπαίδευσης, το περιεχόμενο και το καθεστώς των σπουδών. Το Παράρτημα Διπλώματος δεν υποκαθιστά τον επίσημο τίτλο σπουδών ή την αναλυτική βαθμολογία μαθημάτων που χορηγεί το ΠΜΣ

Εκπαίδευση στη Φυσική Αγωγή | Μεταπτυχιακό ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Εκπαίδευση στη Φυσική Αγωγή” έχει ως αντικείμενο την ανανέωση της επιστημονικής γνώσης για την προαγωγή της αθλητικής επιστήμης και την ειδικευμένη έρευνα με ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες εξελίξεις στα γνωστικά πεδία της Σχολικής Φυσικής Αγωγής και της Προσαρμοσμένης/ Ειδικής Φυσικής Αγωγής.

NEWSLETTER

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails που αφορούν το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαίδευση στη Φυσική Αγωγή | Μεταπτυχιακό ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών
ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, 1ος όροφος (γυάλινο κτήριο), Θέρμη, 54124, Θεσσαλονίκη,

+30 2310-992242

msc-pe@phed.auth.gr