EN

Ανακοίνωση για την λειτουργία των υπηρεσιών του ΑΠΘ και την πρόσβαση στα κτίρια κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών
Αρχική / Νέα - Ανακοινώσεις / Ανακοίνωση για την λειτουργία των υπηρεσιών του ΑΠΘ και την πρόσβαση στα κτίρια κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών

Ανακοίνωση για την λειτουργία των υπηρεσιών του ΑΠΘ και την πρόσβαση στα κτίρια κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών

Όλες οι υπηρεσίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν κλειστές όπως κάθε χρόνο για το διάστημα από 29/7 έως και 16/8. Για κάλυψη έκτακτων θεμάτων, θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας μόνο οι απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης: Τεχνικό Συνεργείο, Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ηλεκτρονική & τηλεφωνική εξυπηρέτηση) και Υπηρεσία Φύλαξης. Οι υπηρεσίες του ΕΛΚΕ θα λειτουργήσουν όλο το διάστημα με κανονικό ωράριο αλλά με μειωμένο προσωπικό, εκτός της εβδομάδας 12-16/8 που θα παραμείνουν κλειστές.

Κατά το διάστημα 28/7 έως και 18/8 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα κτίρια και η πρόσβαση σε αυτά θα γίνεται μόνο για αιτιολογημένη ανάγκη, σε συνεννόηση με την υπηρεσία φύλαξης στο ισόγειο του κτιρίου διοίκησης, που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Τηλέφωνα ανάγκης: 2310 996929 και 2310 996100. Τονίζεται ότι η υπηρεσία φύλαξης θα διευκολύνει την είσοδο στα κτίρια μόνο για περιπτώσεις ανάγκης. Οι ερευνητές που χρειάζονται πρόσβαση στα εργαστήρια για ερευνητικούς λόγους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Κοσμήτορα της Σχολής ή τον Πρόεδρο του τμήματος. Παρακαλούνται τα μέλη ΔΕΠ να ενημερώσουν σχετικά και τους συνεργάτες τους (υποψ. διδάκτορες κ.α.).

Κατά το παραπάνω διάστημα θα είναι κλειδωμένες και όλες οι εξωτερικές καγκελόπορτες της πανεπιστημιούπολης. Η πρόσβαση αυτοκινήτων θα γίνεται μόνο μέσω της κεντρικής εισόδου από την πλευρά της οδού Εγνατίας (απέναντι από την πύλη της ΔΕΘ) και των πεζών από τις κεντρικές εισόδους της οδού Εγνατίας και Αγ. Δημητρίου.

Καλές Διακοπές!

Εκπαίδευση στη Φυσική Αγωγή | Μεταπτυχιακό ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών “Εκπαίδευση στη Φυσική Αγωγή” έχει ως αντικείμενο την ανανέωση της επιστημονικής γνώσης για την προαγωγή της αθλητικής επιστήμης και την ειδικευμένη έρευνα με ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες εξελίξεις στα γνωστικά πεδία της Σχολικής Φυσικής Αγωγής και της Προσαρμοσμένης/ Ειδικής Φυσικής Αγωγής.

NEWSLETTER

Newsletters

Αφήστε μας το email σας για να σας στέλνουμε ενημερωτικά emails που αφορούν το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπαίδευση στη Φυσική Αγωγή | Μεταπτυχιακό ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Γραμματεία Μεταπτυχιακών Σπουδών
ΑΠΘ ΤΕΦΑΑ, 1ος όροφος (γυάλινο κτήριο), Θέρμη, 54124, Θεσσαλονίκη,

+30 2310-992242

msc-pe@phed.auth.gr